Menu

Pillefyr

 

Scroll ned for at se vores gode udvalg af kvalitets pillefyr.

 

 

P1 (Fröling)


Download brochure

Med et grundareal på kun 0,38m2, sætter Fröling med deres nye P1 Pellet kedel, helt nye standarder. Den nye P1 skiller sig ud med sin lydsvage drift og simple betjening, kombineret med lave emissioner og meget lave strømforbrug.

Takket være den høje energi-effektivitet er P1 særdeles velegnet til lavenergi og passiv-huse.

Den nye P1 kan tilmed fås med varmtvandsbeholder til varmt brugsvand, samt en hydraulisk enhed med cirkulationspumpe, blandeventil og ladepumpe til varmtvandsbeholder. Disse to moduler kan til enhver tid eftermonteres og dermed gøre P1 til en kompakt all-round løsning til fyrrummet.

Vægt: 200 kg.
Mål: H: 118 cm B: 66 cm D: 65 cm

P4 (Fröling)


Download brochure

Fröling har med deres nye P4 Pellet træpillekedel, sat nye internationale standarder med hensyn til design og teknologi.
Kedlen er med den gennemtænkte, fuldautomatiske drift en ren nydelse.
Kedlen er: - selvrensende
- har Touch display med mulighed for op kobling til internettet, så den kan fjernovervåges.
- har vakuum suger, der fx 2 gange dagligt fylder mellembeholderen, kedlen tømmer så mellembeholderen inden den igen suger piller ind.
- har tilbagebrandsspjæld, der sikrer at der ikke kan kan komme gløder op i mellembeholderen.
- har automatisk el-tænding
- Automatisk askeudledning
- Selvrensende varmeveksler for modulerende drift.


Vægt: 355 kg.
Mål: H: 128 cm, B: 60 cm D: 86 cm

T4 (Fröling)


Download brochure

Fliskedel T4

Fuldautomatisk kedel til forbrænding af:
Træflis
Træpiller

- Kvalitets høj temperatur brændkammer med
Firebrick foring for minimale emissioner og optimal forbrænding
med en høj effektivitet
- Todelt brænderrist for automatiske udførelse af aske og fremmedlegemer
- 3-vejs varmeveksler med WOS (Virkningsgrads optimerings system)
- Fuldt isoleret for at minimum tab ved strålevarme
- Automatisk fjernelse af aske fra forbrændingskammeret og varmeveksler til store mobile askecontainere
- Stoker snegl med tilkoblet cellesluse for optimal
brændstofforsyning og maksimal sikkerhed - Energibesparende drev, for ekstremt lav strømforbrug
- Styresystem Lambdatronic H 3200 Touch styring med innovativ bus teknologi
- Lambda-kontrol
- Varmekredsregulering og hydraulisk modul (hver uden sensor)
- Kontrol af returtemperatur med blandeventil incl. sensor
- Alle aktuatorer er færdigmonteret for plug-in til kontrol

TX (Fröling)


Download brochure

Komfortabel, robust, økonomisk og driftsikker.

Med sin fuldautomatiske styring kan denne kedel fyre med flis såvel som træpiller.

Den har ydermere:

- Ventileret trapperist til prætørring af brændslet for optimal forbrænding.
- Vippe rist for korrekt forbrænding og rensning.
- Høj ekkektivitet ved høje temperaturer - ildfast stenforing i brændkammeret for minimale emissioner og en effektiv forbrænding for en høj virkningsgrad.
- Lodretstående rørformede varmevekslere med fuldautomatisk rensning for optimering af virkningsgraden.
- Tykt lag isolering for minimal strålevarmetab fra kedlen.
- Særdeles pladsbesparende med dens kompakte design.

CPI 12 (Twinheat)


Download brochure

Cpi12 er udført i en høj kvalitet, med et flot finish. Alle overflader er pulverlakerede og derfor meget slidstærke. Med få bevægelser kan magasinet drejes, så anlægget er nem at rengøre og servicere. Fyrboxen i kedlen er udført i 6 mm tyk kedelplade.
Brændselsmagasinet er udført i 3 mm. tyk stålplade. Den kraftige stokersnegl har en diameter på 90 mm.

Cpi12 er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller, korn og skovflis.

MCS (Twinheat)


Download brochure

MCS anlægget skal tilsluttes en ekstern silo via en transportsnegl. Kedel og brænder er identisk med type M, men brændselsmagasinet er erstattet af en stoker (automatisk indfødningsenhed) med cellesluse hvor transportsneglen, fra den eksterne silo, afleverer brændslet i.
Type MCS er, udover de typegodkendte brændsler, bygget til fyring med lette brændsler som spåner , smuld og flis, hvor anlægget kan kombineres med et af Twin Heat fuldautomatiske silosystemer.

Anlægget er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller, korn og skovflis.

ME (Twinheat)


Download brochure

ME anlægget skal også tilsluttes en ekstern silo via en transportsnegl. Kedel og brænder er identisk med type M og MCS, men celleslusen er erstattet af et lille brændsels-kammer med et automatisk spjæld ovenpå hvor transportsneglen tilsluttes. Kammeret efterfyldes af transportsneglen, som kører efter behov.
Type ME er bygget til fyring med træpiller, korn og andre ensartede brændsler.

Anlægget er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller og korn.

CS (Twinheat)


Download brochure

CS anlægget er, udover de typegodkendte brændsler, bygget til fyring med lette brændsler som spåner, smuld og flis, hvor det kan kombineres med et af Twin Heat fuldautomatiske silosystemer.

Ved fyring med homogene (ensartede) brændsler som træpiller og korn anvendes der ofte traditionelle fodersiloer, som opstilles uden/indendørs, eller placeret i kælderrum.
Brændslet leveres oftest af en tankbil der blæser det ind. Brændslet transporteres til fyret via en fast eller flexibel snegl.

Anlæggene er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller, korn og skovflis.

SP Dual (Fröling)


Download brochure

Fröling SP Dual kombi kedel.

Brænde og pillekedlen SP Dual kombinerer to perfekte systemer. Med to særskilte brændkamre opfylder den alle krav til brænde og træpiller. Høj komfort og høj effektivitet, lave emissioner og lave energiomkostninger er kendetegnende for SP Dual.

Antændelsen af brændet sker automatisk ved hjælp af pillebrænderen. Hvis brændet når at udbrænde inden anlægget har opnået den ønskede temperatur, overtager pillekedlen automatisk og effekten i kedlen opretholdes.

Pillekedlen har integreret magasin.

M 300, 500, 700 liter magasin (Twinheat)


Download brochure

M anlægget er med integreret brændselsmagasin i valgfri størrelser på 300, 500 og 700 liter. Brændselsmagasinet er udstyret med en effektiv omrører, der sørger for at brændsler som flis og spåner ikke danner bro over sneglen. 500 liter magasin kan leveres med fyldeautomatik for tilkobling til større ekstern silo.
Type M er valget til brugeren der ønsker fuldautomatisk påfyldning, og stadig bevare muligheden for at manuel påfyldning.

Anlægget er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller, korn og skovflis.

M 800, 1400 liter magasin (Twinheat)


Download brochure

Combi anlæg med integreret brændselsmagasin i størrelserne 800 og 1400 liter som er særlig egnet til brændsler som skovflis og industriflis. Magasinet kan leveres som højre/venstre model og er som standard med direkte trukket omrører, hjul under ben, komplet sprinklersystem, valgfri sneglekanal – kort eller lang, påfyldningslåge der kan hængsles på alle 4 sider og trykrør der modvirker gasophobning.
Magasinerne er 2-delt hvilket gør at de kan gå gennem et dørhul på 70cm.
Type M er valget til brugeren der ønsker muligheden for fuldautomatisk påfyldning, og stadig bevare muligheden for manuel påfyldning.

Anlægget er afprøvet og typegodkendt af »Dansk Teknologisk Institut« i henhold til DS/EN303-5, på brændselstyperne, træpiller, korn og skovflis.

Mini Bio (EdilKamin)


Download brochure

Det eneste arbejde, du skal udføre på Mini Bio-pillefyret, er at fylde træpiller i pilletanken (kapacitet: 230 l) hver 3 – 14 dag samt opsamle asken fra brænderen og pillefyret.
Mini Bio´s automatiske forbrænding af træpiller med en diameter på 6-8 mm samt pillefyrets høje effektivitet og de lave emissionsparametre placerer Mini Bio i klasse A, hvilket opfylder de strengeste krav indenfor standarden EN 303-5:2012.
Mini Bio er en ideel kompakt enhed at installere i boliger, hvor der kun er lidt plads i fyrrummet eller bryggers. Arealet af den opvarmede bolig kan variere fra 50 til 350 m2. Fordelene ved brænderen er dens dimensioner og simple drift, dvs. påfyldning af træpiller i pilletanken og tryk på knappen START. Derefter vil driftinformationer vises i det store digitale display, og efter et par minutter vil enheden automatisk tænde, og vælge driftsparameter. - Brænderen vil derefter holde temperaturen konstant i boligens rum, samt evt. holde en konstant temperatur af det varme brugsvand.

Twin Bio (EdilKamin)


Download brochure

Twin Bio pillefyr leveres med Platinum Bio brænder med keramik indsats. Keramik indsatsen øger effektiviteten, samt reducere emission. Platinum Bio brænder er Pålidelig, støjsvag og fremstillet af varmebestandigt rustfrit stål. Keramisk indsats øger effektiviteten og reducerer emission.
Kedelkrop er fremstillet i sejhærdningsstål og i selve brændkammeret er monteret keramiske plader for bedre forbrænding og varmeoverførelse.
Isolerende keramik (vermiculit) - Reducerer ekstern tab af energi fra brændkammeret og dør. Twin Bio er godkendt iht. EN303-5:2012 Pilletank -. 305 l leveres som standard. Udført i galvaniseret stål (Andre pilletanks størelser kan tilkøbes). Pilletank og brænder kan monteres i både venstre + højre side

Melchior's Varmeteknik - Randersvej 174 - 8544 Mørke - Tlf. 86 97 43 99 - Mobil 40 11 43 99